Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 9 June 2012 | 01:09 | 0 Atasinchi
Assalamualaikum.

Hai Awakkk2 semua. oke mood Yana skarang bahagia sgat2, bersyukur dgan sgalanya. 2bulan da berlalu. 2bulan da dgan dia. Iez berubah sgat2. thanks sebab berubah, Yana da lama kawan dgan dia and yana tau perangai dia mcm mana. tapi sejak dia brubah niy, yana rasa lega. Yana percaya yg dia betul2 syg kat yana. even dalam 2bulan tu kiteorg selalu gadu, and ada je yg hasut sana sini suruh yana putus, tapi yana tetap kuat untuk jge relay ni. yana ikhlas sgat dgan Iez. enough laa. Yana nak dia yg terakhir untuk yana. yes yg terakhir.

Thanks to all friends yang doakan hubungan kite org kekal. Yang suka buruk2 kan Iez dekat aku to godai oke -..- ingat aku nak percaya.  yess iez buat kan video untuk yana tau. peh tgok video tu yana nangis :'// terharu gila babeng. :') http://www.facebook.com/photo.php?v=403128513070850 tegok ah video nyaa. first amik tisu dulu oke. HAHA xD sebab yana tgok yana ngis :'/


 saja je masuk kan gmbar yana. omeyy kan. xD kat BR ^^


Ayat2 faris at Video ue omeyyy. ohh Goshh kalau dia depan mata yana da lama cubit2 dia. omeyyy :') terharuu meyy. Yana pulak gila asyik Tekan Play Again, Play Again And Again. Ngeh ngeh.

Faris saya janji tak akan tinggal kan awak. awak jgan risau oke. Btw saya rindu sgat kat awak biyy. da lama tak meet kan. bila ite nak meet? bila bila? serius damn much miss :/ tapi tkpe la kan. yg penting biyy always dgan syg kan :D bahagia sgat amat dan sgat2. ^^ 


Happy Second Month Anniversary <3 Muahhhh2 :*
Ilove you faris ^^

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
please follow back . tenkieu .
_______________________________________ _______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google