Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 2 June 2012 | 05:53 | 0 Atasinchi
Assalamualaikum.

Hai semua hope semua sihat kan. Dah lama seyy tak jenguk blog niyy. Puhhh2 tiup sikit, berhabuk, sarang labah2 pun ada xD #minah niy merepek.

Oke stop merepek and be serius oke :') Act Yana update blog niy bersebab, sebab da rindu sgat kat blog niy. dan banyak story mory nak share ^^ now dah 1bulan lebih cople dgan iez, macam2 perkara yang berlaku, macam2 jenis dugaan yg perlu kiteorang hadap. bergurau, gaduh, semua la kan. gadu tu everyday oke :') tapi gaduh manje sajee :D Umi Yana ada cakap hubungan yg mengalami bnyak masalah dan dugaan, insyallah kekal. sebab Allah nak uji pasangan tersebut. Allah nak tengok betapa jauh kesabaran, dan pengorbanan yg ite bole hadapi. Wahh thanks umi, kata2 umi tu buat akak lebih sabar dalam hadapi ujian. Yana jjur syg Iez. Yana bnyak buat silap dengan dia. betul kata iez yana niy BAJET PERFECT je la. sedangkan Yana bnyak buat silap kan. Yana hope Iez dapat maafkan yana.

Iez dah cukup buat Yana. just Yana niy lebih2. nak itu ini. erghh menyesal la. Yana tkde niat pun nk buat cmtu. ermm sengal je kan yana buat cmtu kat iez. kesian iez, iez yg tension kan.

Baby, if biy baca blog sayang, syg nak btau yg syg ikhlas sygkan biy. cinta? yes memang syg cinta kan biy. syg minta maaf if perangai syg niy buat biy bosan. biy meluat bagai kan. syg TERUK kan :'( syg tkna relay ite berakhir, sebab syg ikhlas dgan biy, syg serius dgan relay niy. syg menyesal dgan segala perbuatan syg.





See gmbar aku dgan dia <3
Sayang dia padat2

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
please follow back . tenkieu .
_______________________________________ _______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google