Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Thursday, 13 September 2012 | 11:37 | 0 Atasinchi
ha amek kau Faris.Padan muka kau.hahaha *ketawa sedih* sebabkan kesilapan kau tuh,kau tak dapat Yana balik.Tgk kan tajuk tuh.Itu semua silap aku korang.Kenapalah aku boleh salahkn dia? mana erti sayang aku pada dia kan.Aku cakap aku sayang dia tapi aku sendiri yang malukan dia.Aku teruk sangattttt!!! *nyerit dalam hati* 

Saya sebenarnya bukan nak salahkan awak ke apa.Saya cuma nak amek perhatian awak je.Tapi tindakan saya salah kan.Saya tahu tuh.Saya post kat facebook tuh semua tentang awak.Kebanyakan saya cakap yang awak salah kan.Saya silap awak.Silap yang terlampau besar.Kenapalah saya nih bodoh sangat.Saya tak fikir ke perasaan awak macam mane? memang saya tak terfikir awak.Saya tak sangka yang semua nih akan bawak kepada keburukan jugak.

Saya dah aibkan awak kat facebook tuh.Semua salahkan awak.Semua disebabkan post saya tuh.Saya banyak salahkan awak.Sebenarnya awak tak salah pun dalam hal nih.Saya yang salah.Saya minta maaf awak sebab tindakan saya yang bodoh tuh.Kalau saya ada sebelah awak,saya akan nangis dan sujud depan awak sebab dah malukan awak.Kesian awak,Sayang saya nih.

Saya malukan awak sampai awak betul-II give up dengan saya.Awak malu sangatkan.Saya minta maaf awak.Saya tak terniat pun akan buat macam tuh.Saya tahu dengan semua kesalahan saya nih,saya akan dapat balasannya.Saya dah dapat pun balasannya sekarang.Awak dah tak boleh terima saya lagi.Apaaaa??? Saya memang perlu terima pun sebab nih semua salah saya.

Awak baru nak terima kan.Tapi disebakan perangai dan sikap saya macam tuh,awak tak boleh terima saya lagi.Saya baru sedar nih semua salah saya.Awak,saya nak jumpa awak sangat.Saya nak minta maaf pada awak.Ada satu perkara saya nak bagitahu awak.Benda nih sangat penting untuk saya dan awak.Boleh ke kita jumpa lagi? Hah sayang,boleh ke kalau kita berkawan? *muka comel* takkan lah disebabkan benda nih,kita terus nak loss contact kan.Mana boleh macam tuh.Kita sayang awak lagi lah.Hati saya bukan senang-II je nak lupakan awak.

Nak tahu tak awak? *cakap nak ea* pintu hati saya sekarang terbuka luas untuk awak tau.hee.Saya akan tunggu awak sampailah awak terima saya balik.Kalau awak takna terima saya balik camne kan??? ayokkkk Faris.Okey kalau awak takna terima saya,saya akan terjun bangunan.Hahaha *sedih* taklah awak.Saya akan terus berdoa kepada Yang Maha Agung supaya pintu hati awak terbuka untuk saya *cubit pipi awak* 

Awak,nak cakap pasal tadi ea.Kita kan.kan kan.Rindu kat awak sebenarnya.Sehari saya tunggu awak.Saya nak text,call takut sangat.Nanti saya terganggu awak pulak.Saya pun terus tunggu awak sampailah tertidur.Then saya tiba-II terbangun sebab rasa rindu kat awak sangat kuat.Saya rasa yang awak dekat sangat dengan saya.Yeker awak??? Saya bangun tengok fon takda pun text awak.Ehh lupa kita dah ea.Sampai jantung awak kan.Saya pun terus text kat awak.Macam biasalah setiap malam dan pagi saya akan wish pada awak.

Lepas dah puas buat essay tuh.Saya *sent * kat awak tiba-II ada calling pulak.Tengok nama sikit *Baby comel* ohhhh sayang.Memang bersyukur sangat sampai tak terjawab call tuh kan.Hahaha.Fon tuh dah gila agaknya sebab saya try answer tak boleh pulak.Puas slide benda alah tuh.Dia excited sebab nama "Baby Comel" masih ada lagi.Saya pun call awak lah *malu takut* first dengar suara awak,awww rindu yang tak terhinggalah.Rasa nak tikam diri pulak.

Saya amati suara awak yang comel tuh.Teringat masa dulu-II kita OnThePhone kan.Kita suka bergurau-II,main pujuk-II sampai suatu hari tuh saya susah sangat nak pujuk awak.Awak merajuk lama.Saya call lah awak,awak merajuk lagi tapi awak angkat call saya.Awak suruh saya pujuk awak.Awak nak saya nyanyi untuk awak baru awak tak merajuk lagi.Okey sangat-II malu time tuh.Saya kat bandar time tuh.Saya teruslah nyanyi untuk si comel nih lagu *Twinkle Litle Star*.Tak tahu nak nyanyi lagu apa kan.Awak nak tahu tak,awak manja sangat masa tuh.Saya geram dengan awak tau.Sweetkan kita dulu-II.Boleh ke saya dapat macam tuh lagi? *pegang pisau*

Awak dan awak.Saya rindu semua kenangan kita dulu-II.Saya teringin nak buat kenangan yang lagi indah tapi saya tak mampu awak.Saya busy dengan trial dan spm.Saya suka abaikan awak.Saya menyesal lah awak.Nak awak lagi ea.Boleh ea awak.Please lah kan.Saya tak penat tau buat semua nih.Saya suka sangat sebab saya yakin awak akan terima saya suatu hari nanti *bunyi agak lama* ehh awak yang tengah tidur tuh,I Love You Sayang *bisik kat telinga awak* saya dah lama tak jumpa awak kan.Sabtu nih kan,kan awak dah janji dengan saya nak jumpa kan.Izinkan saya awak.

Kalau awak takna pun,awak kena paksa diri awak tuh.Kali ni je.kali ni? takkk lah.Saya akan terus ada dengan awak sekarang.Saya tahu awak akan sunyi sangat.Saya akan curi hati awak balik.Tunggu k sayang.But please janganlah couple dengan orang lain k.Kalau saya tahu awak couple dengan orang lain,saya cincang budak tuh.Hey siapa nak Yana tuh,langkah dulu mayat aku *video anniversary* hahaha malu k.

Yana yang dicintai sekalian,

Comelkan muka gf aku nih :)


Tunggu saya ea awak.Saya nak awak hati awak tenang dulu k.Saya tahu awak serabut dalam beberapa hari nih.Tapi saya tak boleh loss contact dengan awak *ingat tuh* saya takna awak sunyi.Biarlah saya hiburkan awak dengan text saya tuh.Semoga dengan tuh,pintu hati awak akan terbuka untuk saya lagi.Sebenarnya awak kena lawan perasaan awak tuh,awak tak boleh kalah dengan hanya kutukan orang je.Awak kena ingat yang saya sentiasa ada dalam hati awak.Saya support awak.Saya nak awak kuat sayang.Kuat dalam keadaan apa-II pun.Apa-II pun saya nak minta maaf ok.Awak tak salah pun sayang.Biy yang salah *pegang laser sayang* biy tahu sayang tengah serabut.Memang sayang tak terima biy sekarang sebab mindset sayang tuh.Tapi akan datang,sayang akan terfikir kenapa sayang tak terima biy.Ehh comel,jangan sombong-II ea.Sayang kena selalu text dengan biy untuk hadirkan perasaan sayang tuh pada biy.Lama-II nanti pintu hati sayang akan terbuka untuk biy.So,please reply any text message that i was sent to you ok.Kalau takda kredit tuh nanti biy topupkan ea.

Kawan-kawanku yang comel sekalian,

Haruslah aku mengingati tuan dan puan bahawasanya *ayattt* Yana tak bersalah dalam case nih.Maka dengan itu adalah dibawah amanah oleh En Faris supaya tidak meletakkan segala tuduhan terhadap beliau (Liya Yana) kerana kesilapan oleh perbuatan En Faris sendiri.Oleh itu,haruslah tuan dan puan menarik segala tuduhan yang telah diperkatakan kepada beliau kerana mulut badan binasa.Justeru,semua pihak haruslah mengembleng tenaga dalam memikatkan hati Yana kepadaku semula agar aku akan dapat hidup dengan tenang kerana sepakat membawa berkat.

Sayang comel,biy nak tidur lah.Terlepas jugak rasa rindu nih pada sayang lepas luahkan isi hati biy kat blog nih.Biy dah anggap blog nih macam sayang karena blog ini tempatya ku mengadu domba.Gue kangen bangat sama kamu sayang.Gue mahu terus hidup dengan kamu.Pokoknya,kamu haruslah buka pintu hatimu itu pada gue semula ya.Kamu dengar gue nyanyi ok.ehemm

Buka hatimu....
Bukalah sedikit untukku...

Sehingga diriku....
Bisa memilikimu....




p/s : Aishiteru my lovely princess Yana <3
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
please follow back . tenkieu .
_______________________________________ _______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google