Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 11 September 2012 | 08:09 | 0 Atasinchi
Dear Blog.Rindu nak tulis kat sini.sekarang yana share blog ni dgan Faris :) faris.dia yg banyak cerita and share story kat blog ni.semua ayat dia buat yana ngis. hm :'(

ok see kan title tu? Yes aku dah buat keputusan.dan keputusan itu sangat muktamad. Thanks untuk dia sebab nasihat kan Yana :) Thanks again KH awak memang sahabat  terbaik saya.Dear Faris saya nak getback balik dgan awak.saya tak kan ulangi silap lama saya.

tapi now awak pulak kan yg tkna terima saya.saya sedar kesilapan saya.bila saya fikr dalam2.hati saya masih tersisip nama awak.awak mampu kuat kan saya kan.macam dulu.saya menyesal dgan tindakan saya.saya sedar segala nya selepas KH nasihat kan saya.Najiha,Nadiah,Hamiza And Others yang kat fb.korang jgan la salah faham dgan yana.yana jadi macam ni bersebab ok.segalanya berlaku Allah yang merancang.jgan letak kesalahan tu kat yana sorang :) *hope awak semua faham**kesat airmata*.Thanks semua sebab bagi yana nasihat.Yana dah fikir masak2.Yana tkna lukakan hati siapa2 awak.KH tu sahabat terbaik yg saya ada saya berharap awak faham saya.Maafkan saya sebab buat masalah masa awak tengah Trial.macam bodoh kan buat perangai time awak tgah hadapi exam besar.awak maaf ye tak reply txt awak.bagi saya luahkan sgalanya kat blog ni dulu.

awak,saya harap after kita getback awk tak kan berkeras dengan saya.syg tak suka biy marah-marah sayang.sikap tu memang sayang tak suka. cukup lah sayang dapat parents yang garang.tak kan biy pun nak garang macam diaorg.

Faris Zainurin saya harap sangat berikan saya peluang kedua untuk perbaiki segalanya.
saya hargai segala luahan awak untuk saya.saya sedar awak sayang kan saya kan :") saya akan sayang kan awak seperti dahulu.saya doakan yg terbaik untuk relay kita yg dah berlanjutan ke 5bulan ni kan :") not late nak wish Happy 5 Months Anniversary.

i do love you Faris Idham Bin Zainurin.hope sayang boleh letak kan rasa cinta ni macam dulu.ubah la sikap biy tu.sayang tak suka biy.disebabkan sikap biy tu syg bnyak membandingkan biy dgan org lain.tp syg bandingkan sbb syg nak biy sedar.saya nak biy notice dgan apa yg syg cakap.biy i really hope lepas ni kita tak kan jadi macam ni lagi.if you do again.i will leave you.tu janji sayang. :") thanks sudi baca entry syg ni ^^
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
please follow back . tenkieu .
_______________________________________ _______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google